PIEK certificering

De Pannbox heeft met vlag en wimpel de PIEK certificering behaald, doordat zij met het maximale geluidsniveau van 59 dB(A) onder de voorgeschreven norm van 60 dB(A) vallen. Dat is wat wij noemen, een geluidsdichte box!

De Pannbox heeft in 2008 het officiele PIEK certificering ontvangen. Een moeilijk haalbare certificaat aangezien de regels zeer streng zijn wat betreft de geluidsnormen. De Pannbox heeft als één van de weinige geluidsdichte boxen het certificaat kunnen bemachtigen, waardoor zij bedrijven het juiste product kunnen leveren.

De bovenstaande gegevens kunt u ook bekijken op de PIEK website:
http://www.piek-keur.nl/register/leveranciers/bedrijfdetail.php?product=12&leverancier=38

Ook TUV goedgekeurd!
Naast het feit dat de Pannbox ook door FOCWA is goedgekeurd is sinds 17 december ook TUV Nord goedgekeurd!

PIEK- Keur: een samenwerking van BMWT, FOCWA carrosseriebouw en RAI vereniging
Om ervoor te zorgen dat stille voertuigen en (voertuig) componenten herkenbaar zijn is er door een samenwerking tussen BMWT, FOCWA carrosseriebouw en de RAI vereniging het PIEK-Keur certificeringssysteem opgezet.

Door de stille voertuigen en (voertuig) componenten te voorzien van een PIEK-Keur certificaatsticker zijn deze herkenbaar voor gemeentewerkers en bv. omwonenden van winkels. Daarmee wordt er laten zien dat het voertuig of (voertuig) componenten wettelijk aan alle eisen heeft voldaan omtrent het geluidsniveau.

 


Webdesign © 2009 M.E. Designs