Technische gegevens

De Pannbox is zodanig ontwikkeld dat het onderbouwen van de Pannbox simpel en snel gerealiseerd kan worden. Tevens is de Pannbox zeer toegangelijk waardoor er geen hinder ontstaat bij onderhoud aan de motor.

 

De Pannbox is een klantvriendelijk compleet pakket die bestaat uit diverse onderdelen die zorgdragen voor een makkelijke onderbouw tesamen met een professionele handleiding.

Door iedere technische dienst makkelijk te monteren!
Door de gebruiksvriendelijkheid van de techniek is de Pannbox door iedere technische dienst eenvoudig en snel te monteren. Niet alleen vanwege de constructie, maar ook vanwege het lichte gewicht van de Pannbox.

Tijdens de ontwikkeling van de geluidsdichte motorkast is voortdurend gestreefd naar een zo klein en licht mogelijke box. Verschillende technieken zijn getest en doorgemeten, wat uiteindelijk heeft geleid tot de Pannbox.

Onderbouw mogelijk onder alle trailerframes!
Door de kleine afmetingen van de Pannbox is het onderbouwen onder alle trailers mogelijk met het standaard trailer frame of custom made trailerframe. Daarnaast is Blom Opmeer B.V. (fabrikant) instaat het onderbouwframe zo aan te passen dat de Pannbox ook onder een zelfdragende chassis gebouwd kan worden.

De Pannbox is onderhoudsvriendelijk
Een belangrijk aspect tijdens de ontwikkeling van de Pannbox was het onderhoud aan de motor. Door de Pannbox constructie is er een grote toegangelijkheid voor de motor waardoor het onderhoud zeer goed is uit te voeren.

Om onderhoud aan de motor te kunnen plegen is doormiddel van twee bouten de deur te openen, waardoor er toegang wordt verleend aan de motor. De motor is zo opgesteld dat onderhoudsgevoelige onderdelen goed toegangelijk zijn. Bij groot onderhoud of wisselen van de motor is de box simpel te demonteren. Daarnaast zijn de onderdelen die schade hebben opgelopen makkelijk te vervangen, zodat stilstand tot het minimum wordt beperkt.

 


Webdesign © 2009 M.E. Designs